5 Fordele ved Akrylgarn - Hvorfor bruge Akrylgarn - Yarno.dk
akrylgarn

5 Fordele ved Akrylgarn

Hvorfor er det en god ide at bruge akrylgarn

hvorfor akrylgarn
Hvorfor akrylgarn

 

Enten er man fan eller også hade man det. Akrylgarn er syntetisk skabt og er en sammensætning af polymerer som er fremstillet af råolie.
Selvom det ikke er naturligt, er det en go ide at se nærmere på de fordele man kan få ved at bruge akrylgarn. I denne artikel vil vi forsøge at løbe i gennem de fordele man kan opnå med akrylgarn og hvilket projekter der passer bedst til akrylgarn. Produktionen af akrylgarn startede i 1940´erne af Dupont og blev meget populært på meget kort tid. Polymererne skal igennem flere processer for at ende som et garnnøgle.
I denne artikel har vi haft fokus på de 5 fordele du kan opnå ved at vælge akrylgarn til dit næste projekt strikke projekt. Måske er det på tide at bryde grænserne og prøve det af.

 

  1. Flere farve varianter

Eftersom at akrylgarn er sammensat af syntetiske fibre er det let at producerer dem i mange forskellige farve variationer. Hvis man ikke kan finde farven i butikken, kan man faktisk selv farve sine akrylgarn nøgler. Der findes video instruktion på hvordan du gør.

  1. Akrylgarn er billigt

Akrylgarn kan masseproduceret store mængder uden besvær. Derfor at det altid et af de billigste garn du kan købe på markedet. Det er langt dyrere at producerer Uldgarn da det stammer fra dyr. Det er også et godt sted at starte hvis man er nybegynder.

  1. Holder dig varm

Akrylgarn holder varmen. Den vil selvfølgelig altid matche alpakka eller merinould i varmen, men vil stadig være et rigtig godt alternativ. Du har selvfølgelig også varmeregulerings funktion alpakka og merino som du ikke kan opnå med akryl.

  1. Let at have på

Vil du strikke et tæppe men vil have den er let. Så er akrylgarn det helt rigtige valg. De syntetiske fibre som garnet indeholder er har en lettere densitet end naturlige garn fibre. Det vil give dig nogle dejlige lette tæpper.

  1. Nem Rengøring

Akrylgarn er som nævnt syntetisk og mindre følsom en naturlige garn fibre som uld. Det har en bedre holdbarhed overfor varmt vand og vaskemiddel. De kan med fordel vases i maskinen uden frygt for at de krymper eller bliver misformet.

 

Der findes mange mærker som producenter og udbydere af akrylgarn på nettet. Du kan blandt andet købe billigt Järbo Akrylgarn hos Yarno.dk

 

 

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *