💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Chiaogoo Strømpepinde 20cm

Findes i størrelserne fra. 2.50mm og op til 8.00mm

Kvalitets strømpepinde fra populære Chiaogoo. Hvis du vil have høj kvalitet og behagelig strikke værktøj, er det lige sagen. Du finder ikke noget der er bedre.

Chiaogoo strømpepinde er produceret af kirurgisk rustfrit stål. Vores strømpepinde er nøjagtigt bearbejdede og har perfekt spidser. De har en glat, satin-glans finish med permanent lasertrykt på hver nål.
De er lette og behagelige at arbejde med og kan holde i mange år.
Strømpepindene findes også i en kortere version som er 15 cm. Dem kan du finde her i samme størrelser fra 2.50 til 8.00 mm.

I vores sortiment kan du også finde strømpepinde i flere varianter, og kvaliteter. Du kan blandt andet finde strømpepinde fra KnitPro i både aluminium samt birktræ. Du kan også finde andre varianter af pinde fra Chiaogoo i vores sortiment.

Vi arbejder hårdt på at indhente kvalitets produkter som henvender sig til dem der søger det bedste.

Vi kender alle fordelene ved at strikke, hækle og hvad det kan betyde for en person. Nu mere end nogensinde har folk brug for adgang kreative ting som garn, nåle, kroge for at hjælpe dem med at tackle stress, samt inspirere dem til at se skønheden i deres håndlavede genstand og være taknemlig for den gave, de har til at skabe noget så smukt. Chiaogoo er med til at give dig en ekstra god følelse og kvalitet.

Størrelse

2.50m, 3.00mm, 3.50mm, 4.00mm, 4.50mm, 5.00mm, 5.50mm, 6.00mm, 7.00mm, 8.00mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chiaogoo Strømpepinde 20cm”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret