Vinter udsalg i gang - 1-3 dages levering - Læs mere om Click & Collect - Køb online og hent i vores butik
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Air er et af de mest populære garn varianter fra DROPS. Super spændende garn som består af de blødeste og fineste baby alpaca fibre og den varmeste og dejligste merinould. Utrolig let og blødt garnkvalitet fra Drops. Der er brugt den nyeste teknologi til sammensætning, og resultatet er himmelsk. Babyalpakaen og merinoulden er blæst ind i en “strømpe”, fremfor den klassiske metode hvor fibrene er spindet sammen. Det gør at dine resultater på tøjet som er lavet i dette garn er omkring 30-35% lettere, end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme garn klasse.
Drops Air er garnet til dig som søger en fantastisk kvalitet. Garnet besidder de bedste egenskaber et garn kan have og passer både godt til vinter beklædninger men også til sommerbeklædninger, da det er temperatur regulerende og holder varmen ude.

Air, Navnet siger sig selv. Det er et himmelsk og fantastisk luftigt garn, som føles vidunderligt blødt mod huden. Drops Air er perfekt til tilbehør, sjaler sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Beklædning som er lavet i Drops Air er med sikkerhed kløfrit og det betyder at, både børn og voksne kan bære det.

Garnet findes lige nu i 29 forskellige farver, som både er uni color og mix color. Du kan finde alle farve varianter hos Yarno.dk. Bestil dit garn i dag, og få det leveret inden for 1-2 hverdage.

Hvor meget garn skal man bruge?

Der findes rigtig gode vejledninger på nettet hvor du kan lave beregninger ud fra hvad du skal strikke med tilsvarende garn kvalitet.
Du kan både finde inspiration til garn behov i vægt og meter.

Kan det strikkes sammen med andre garn varianter?

Ja, Drops Air er perfekt velegnet til at strikke sammen med andre varianter også. Du kan blandt andet kombinere det sammen med Drop Brushed alpaca silk eller Kid silk og opnå mere blødhed.

Hvor kan jeg finde gratis opskrifter til Air?

Hos Garnstudio kan du finde massere opskrifter her som er gratis at downloade. Der findes mange forskellige opskrifter, blandt andet trøjer, halstørklæder, huer, sjaler mm.

Drops Air som alternativ

Drops kan bruges som garn alternativ til flere garn varianter. Du kan blandt andet bruge det som erstatning til Snefnug som bliver anbefalet på flere populære opskrifter.

4 anmeldelser af Drops Air

 1. Lene Laugsen

  Elsker Drops Air. Fantastisk garn.

 2. Dorthe Branshøj (verificeret ejer)

  Super lækkert, blødt garn. Nemt at arbejde med.
  Er vild med Drops Air.

 3. Pernille

  Virkelig lækkert garn til prisen. Det kan klart anbefales

 4. Mathilde

  Super lækkert garn. Jeg elsker Drops Air

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret