Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Air

DROPS Air kvalitetsgarn.

Indhold: 65% Alpaka, 28% Polyamid og 7% Uld
Garn gruppe: Garnet tilhører gruppen (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt og Længde: 50 gram og ca. 150 meter
Anbefalede pinde: 5mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm= 17m x 22p
Vaskeanvisning: Håndvaskes ved 30 grader max – Tørres fladt
Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel.

Drops Air er et af de mest populære garn varianter fra DROPS. Super spændende garn som består af de blødeste og fineste baby alpaca fibre og den varmeste og dejligste merinould. Utrolig let og blødt garnkvalitet som DROPS har lanceret i 2018. Der er brugt den nyeste teknologi til sammensætning, og resultatet er himmelsk. Babyalpakaen og merinoulden er blæst ind i en “strømpe”, fremfor den klassiske metode hvor fibrene er spindet sammen. Det gør at dine resultater på tøjet som er lavet i dette garn er omkring 30-35% lettere, end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme garn klasse.
Air er garnet til dig som søger en fantastisk kvalitet. Garnet besidder de bedste egenskaber et garn kan have og passer både godt til vinter beklædninger men også til sommerbeklædninger, da det er temperatur regulerende og holder varmen ude.

Air, Navnet siger sig selv. Det er et himmelsk og fantastisk luftigt garn, som føles vidunderligt blødt mod huden. Drops Air er perfekt til tilbehør, sjaler sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Beklædning som er lavet i DROPS Air er med sikkerhed kløfrit og det betyder at, både børn og voksne kan bære det.

Garnet findes lige nu i 28 forskellige farver, som både er uni color og mix color. Du kan finde alle farve varianter hos Yarno.dk. Bestil dit garn i dag, og få det leveret inden for 1-2 hverdage.

Hvor meget garn skal man bruge?

Der findes rigtig gode vejledninger på nettet hvor du kan lave beregninger ud fra hvad du skal strikke med tilsvarende garn kvalitet.
Du kan både finde inspiration til garn behov i vægt og meter.

Kan det strikkes sammen med andre garn varianter?

Ja, Drops Air er perfekt velegnet til at strikke sammen med andre varianter også. Du kan blandt andet kombinere det sammen med DROPS Brushed alpaca silk eller Kid silk og opnå mere blødhed.

Hvor kan jeg finde gratis opskrifter til Air?

Hos Garnstudio kan du finde massere opskrifter her som er gratis at downloade. Der findes mange forskellige opskrifter, blandt andet trøjer, halstørklæder, huer, sjaler mm.

Herunder kan du finde en præsentations video af Air.

2 anmeldelser af DROPS Air

  1. Lene Laugsen

    Elsker Drops Air. Fantastisk garn.

  2. Dorthe Branshøj (verificeret ejer)

    Super lækkert, blødt garn. Nemt at arbejde med.
    Er vild med Drops Air.

Tilføj en anmeldelse af varen

Your email address will not be published. Required fields are marked