NORMAL DRIFT - 2-3 dages levering lige nu - Spar op til 40% i en begrænset periode 🎉
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Air

DROPS Air kvalitetsgarn.

Indhold: 65% Alpaka, 28% Polyamid og 7% Uld
Garn gruppe: Garnet tilhører gruppen (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt og Længde: 50 gram og ca. 150 meter
Anbefalede pinde: 5mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm= 17m x 22p
Vaskeanvisning: Håndvaskes ved 30 grader max – Tørres fladt
Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel.

Drops Air er et helt nyt og spændende “Blow yarn” som består af de blødeste og fineste baby alpaca fibre og den varmeste og dejligste merinould. Utrolig let og blødt garnkvalitet som DROPS har lanceret i 2018. Der er brugt den nyeste teknologi til sammensætning, og resultatet er himmelsk. Babyalpakaen og merinoulden er blæst ind i en “strømpe”, fremfor den klassiske metode hvor fibrene er spindet sammen. Det gør at dine resultater på tøjet som er lavet i dette garn er omkring 30-35% lettere, end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme garn klasse.
Air er garnet til dig som søger en fantastisk kvalitet. Garnet besidder de bedste egenskaber et garn kan have og passer både godt til vinter beklædninger men også til sommerbeklædninger, da det er temperatur regulerende og holder varmen ude.

Air, Navnet siger sig selv. Det er et himmelsk og fantastisk luftigt garn, som føles vidunderligt blødt mod huden. Drops Air er perfekt til tilbehør, sjaler sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Beklædning som er lavet i DROPS Air er med sikkerhed kløfrit og det betyder at, både børn og voksne kan bære det.

Garnet findes lige nu i 28 forskellige farver, som både er uni color og mix color. Du kan finde alle farve varianter hos Yarno.dk. Bestil dit garn i dag, og få det leveret inden for 1-2 hverdage.

Hvor meget garn skal man bruge?

Der findes rigtig gode vejledninger på nettet hvor du kan lave beregninger ud fra hvad du skal strikke med tilsvarende garn kvalitet.
Du kan både finde inspiration til garn behov i vægt og meter.

Hos Garnstudio kan du finde masseret opskrifter som er gratis at downloade. Du skal under kategorien opskrifter hvor der er brugt DROPS Air, og du vil finde alle opskrifter som tilhører garnet.

Herunder kan du finde en præsentations video af Air.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Air”

Your email address will not be published. Required fields are marked