Kæmpe Forårsudsalg i gang - 90 dages returret - Besøge vores butik i Roskilde - Læs mere
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Alaska er et klassisk spundet, ubehandlet garn i 100% ny uld.

Hvad betyder ubehandlet uld?
Ubehandlet uld betyder at det kun er vasket, og ikke er udsat for kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver uldens bedste egenskaber, samtidig med at det giver en bedre form og tekstur som giver med bedre resultater.

Drops Alaska er spundet af 3 tråde og er et kvalitetsgarn, en klassiker i DROPS kollektionen, lige så populær i dag som da den blev lanceret i midten af 80-erne. Denne kvalitet tilbydes i et bredt farvespekter og mange opskrifter for damer, herrer, barn og tilbehør. Farvespekter dækker alt fra de lyse pastel toner til de mere farverige toner.

Alaska er perfekt til at filte. Du kan lave de fedeste fodtøj som vil holde din fødder varme vinteren over.

Findes der gratis opskrifter?

Der findes mere end 400 gratis opskrifter på garnstudios hjemmeside. Du kan finde alt fra trøjer, huer, pandebånd, tæpper og meget mere. Der findes opskrifter både til  kvinder og mænd.

DROPS Alaska indeholder flere mixfarver, dette betyder at ulden er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, dette giver en fin mixeffekt.

Hvorfor handle hos Yarno.dk?
Hos Yarno bestræber vi på at have de mest populære garn varianter i vores sortiment, til de bedste priser i Danmark. Vi holder altid øje med hvad der er mode/trend og strukturer vores sortiment ud fra det. Vi kører løbende kampagner på DROPS Garn hvor du kan spare helt op til 40%. Find de bedste tilbud på DROPS Garn her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Alaska

02 Natur, 03 Lysegrå, 04 Grå, 05 Mørkegrå, 06 Sort, 10 Rød, 11 Vinrød, 12 Marineblå, 15 Koboltblå, 23 Brun, 37 Grå/Blå, 40 Gammelrosa, 45 Lys Oliven, 49 Lysebrun Meleret, 50 Mørkebrun Mel, 51 Oliven Meleret, 52 Petrol, 53 Rubinrød, 54 Lilla Mel, 55 Beigemeleret, 57 Jeansblå, 58 Sennep, 59 Citron, 60 Koral, 61 Hvede, 62 Tåge, 63 Perlegrå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Alaska”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set