Black Friday er skudt i gang nu - Spar op til 50% til og med søndag d.29.11
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Alpaca er et fantastisk og luksuriøst garn fra Drops Garnstudio. Garnet er i høj kvalitet og indeholder 100% ren Alpaka uld fra Peru. Garnet er dejlig blødt, holder varmt om vinteren og regulerer temperaturen om sommeren.
Garnet er spundet i 100% bløde og superfine alpaka fibre. Garnets fibre er ubehandlede og naturlige, hvilket betyder, at garnet ikke er blevet udsat for kemiske processer og stoffer.

DROPS Alpaca er et fantastisk og luksuriøst garn fra Garnstudio. Garnet er i høj kvalitet og indeholder 100% rent Alpaka uld fra Peru. Garnet er spundet i 100% bløde og superfine alpaka fibre. Garnets fibre er ubehandlede og naturlige, hvilket betyder, at garnet ikke er blevet udsat for kemiske processer og stoffer. Garnets naturlighed giver bedre resultater, og kan ses på arbejdets form og tekstur. Samtidig med at du får et naturligt produkt, skåner du også miljøet med dette garn. Du kan opnå rigtig flotte resultater med garnet, da det er ubehandlet.

Hvordan er farvekortet

Alpaca er spundet af 3 tråde med et ekstra vrid, for at få en solid og slidstærk overflade. Alpaca har et bredt udvalg af farver. Garnet fås i de flotteste skarpe og glade farver, samt bløde pastelfarver, som passer perfekt til baby beklædninger og trøjer. Der findes også dæmpede og støvede farvevarianter i det brede farvesortiment der indeholder ensfarvet garn samt mix toner.

DROPS Alpaca har et stort og omfattende udvalg i DROPS kollektionen. Tøj som er strikket eller hækler i dette garn er let og komfortabelt, det føles utrolig mildt og blødt mod huden, og har en flot karakteristisk glans. Det giver både en isolerende effekt overfor kulde om vinteren samt åndbarhed til lette sommerbeklædninger.

Vi har altid Alpaca i vores sortiment til Danmarks bedste pris. Hvis du vil købe garnet til yderligere nedsatte priser, afholder vi løbende tilbud og udsalg på alpaca garn hos Yarno.dk
Det er derfor en god ide at følge vores side og sociale medier hvor vi løbende opdaterer vores kunder omkring vores tilbud og kampagner på garn.

Find også et bredt udvalg af billige strikkepinde og hæklenåle i vores sortiment som er anbefalet til garnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Alpaca”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret