💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 100% Alpaka
Garngruppe: A (23 – 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 167 meter
Anbefalede pinde: 2,5 – 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

DROPS Alpaca er et fantastisk og luksuriøst garn fra Drops Garnstudio. Garnet er i høj kvalitet og indeholder 100% ren Alpaka uld fra Peru. Garnet er dejlig blødt, holder varmt om vinteren og regulerer temperaturen om sommeren.
Garnet er spundet i 100% bløde og superfine alpaka fibre. Garnets fibre er ubehandlede og naturlige, hvilket betyder, at garnet ikke er blevet udsat for kemiske processer og stoffer.

Garnets fibre er ubehandlede og naturlige, hvilket betyder, at garnet ikke er blevet udsat for kemiske processer og stoffer. Garnets naturlighed giver bedre resultater, og kan ses på arbejdets form og tekstur. Samtidig med at du får et naturligt produkt, skåner du også miljøet med dette garn. Du kan opnå rigtig flotte resultater med garnet, da det er ubehandlet.

Alpaca farvekortet

Alpaca er spundet af 3 tråde med et ekstra vrid, for at få en solid og slidstærk overflade. Alpaca har et bredt udvalg af farver. Garnet fås i de flotteste skarpe og glade farver, samt bløde pastelfarver, som passer perfekt til baby beklædninger og trøjer. Der findes også dæmpede og støvede farvevarianter i det brede farvesortiment der indeholder ensfarvet garn samt mix toner.

DROPS Alpaca har et stort og omfattende udvalg i DROPS kollektionen. Tøj som er strikket eller hækler i dette garn er let og komfortabelt, det føles utrolig mildt og blødt mod huden, og har en flot karakteristisk glans. Det giver både en isolerende effekt overfor kulde om vinteren samt åndbarhed til lette sommerbeklædninger.

Drops Alpaca og Mohair silke sammen

Alpaca er en variant du kan blande sammen med Kid mohair silke garn. Når du strikker 1 tråd Alpaca og 1 tråd mohair opnår du blødere resultater, anderledes look og en anden strikkefasthed.
Se et stort udvalg af kvalitets mohair garn i vores sortiment her til Danmarks bedste priser.

Find også et bredt udvalg af billige strikkepinde og hæklenåle hos Yarno.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Alpaca”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret