Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Baby alpaca silk er et fantastisk garn som er spundet af 3 tråde som er en kombination af det bedste af to fabelagtige fibre, en miks af 70% baby alpaca (for blødhed) og 30% mulberry silke (Giver garnet mere styrke og glans som gør det ekstra lækkert at se på). Garnet er noget af det blødeste og bedste på markedet og kan tilfredsstille enhver strikke entusiast. Alpaca Silk findes i 21 forskellige lækre farver. Farvekortet dækker fra de lyse pastel farver til de mørke farver og passer til enhver smag og årstid.

Drops baby alpaca silk kan bruges sammen med Drops Kid Silk og du kan opnå fantastiske resultater med en blanding af de 2 varianter. Du kan finde mere end 150 gratis opskrifter på Garnstudios hjemmeside som passer til Baby Alpaca Silk.
Garnet er ubehandlet og det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling eller andre behandlinger før farvning. Dette fremhæver de bedste af garnets naturlige egenskaber.

Hvad kan jeg strikke med Baby Alpaca?

Drops Baby Alpaca Silk er specielt godt egnet til lette beklædninger som sjal, poncho, trøjer og meget mere. Den er ekstra mild mod huden, afkølende når det er varmt, og varmende når det er koldt. Det er et godt valg til baby strik.

Kan det strikke sammen med andre varianter?

Svaret er ja. Du kan med fordel strikke uden andre varianter da, det er så alsidigt og blødt garn. Men du kan også blande det sammen med andre varianter. Til lette strike kan det blandet sammen med Drops Kid silk og til lidt mere tykke beklædninger kan det blandes sammen med andre tykke uldgarn.

Køb kvalitets garn billigt online hos Yarno.dk

Hos Yarno kan du altid købe Baby Alpaca Silk og andre kvalitets garn til Danmarks bedste priser. Vi har altid udsalg på garn fra DROPS, Mayflower og andre kendte brands hos Yarno.dk og du kan spare helt op til 40% på udvalgte varianter.

Køb i dag og få din pakke leveret inden for 2 hverdage til den nærmeste pakkeshop eller direkte hjem til døren.
Vi har prismatch på alle vores produkter og matcher alle priser på markedet, så længe de har det på lager.

Baby alpaca silk

5670 Brun, 8903 Sort, Blålilla 6347, Gråblå 6235, Grålilla 4314, Grøn 7820, Hvid 1101, Isblå 8112, Lyng 4088, Lys Gammelrosa 3250, Lys Grå 8108, Lys Grålilla 1760, Lys Gul 2110, Lys Rosa 3125, Lys Søgrøn 7402, Marineblå 6935, Mellemgrå 8465, Natur 0100, Pistacie 7219, Pudder 1306, Rød 3609

2 anmeldelser af DROPS Baby Alpaca Silk

  1. Eva Knudsen

    Er så fantastisk blødt og dejlig at strikke med

  2. Lene Dyva Leth (verificeret ejer)

    Det mest bløde og smukke garn, jeg nogensinde har strikket med – og jeg har strikket meget i mine 75 år. Lene Dyva Leth

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret