Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Baby Merino er spundet af ekstra fine merino uld fibre fra fritgående dyr i Sydamerika. Det er et meget populært garn som vi absolut vil anbefale, især til børne og baby strik.

Garanteret kløfrit garn, perfekt egnet til sart babyhud. Garnet er særdeles egnet til babyer og børn der skal have kvalitets strik eller varmes i et hæklet tæppe.

Superwash behandlet ekstra fin Merino uld

Baby Merino er spundet af flere tynde tråde og giver altid et pænt og jævnt resultat. Det er dog vigtigt at holde strikkefastheden med garnet da det kan miste form og stabilitet. Hellere strikke fast en løst da det kan give sig. Garnet er superwash behandlet, og dermed mere holdbart. Forkæl din baby eller dig selv med Baby merino garn. Det er et af de bedste babygarn du kan finde i Danmark til en meget fornuftig pris. Superwash betyder også at det er egnet til maskinvask og egner sig derfor fint til daglig brug. Baby Merino er et ”must try” garn som du absolut bør prøve.

Baby Merino er spundet af flere tynde tråde, som giver ekstra elasticitet og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt: Vær sikker på at overholde strikkefastheden, strik hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og lad det ikke ligge i blød. Lad tøjet tørre fladt

Garnet er kabelspundet, hvilket giver et tydeligt og defineret maskebillede og resultatet bliver pænt og jævnt.

Drops Baby merino forhandler

Hos Yarno forhandler vi Drops baby merino og andre lækre kvaliteter fra DROPS. Se blandt andet tykkere varianter af baby merino i merino Extra fine eller big merino. Vi har altid de bedste priser Drops garn og hurtig levering.

Find pinde og nåle der passer til dig her

Drops Baby merino opskrifter

Find en masse inspiration og gratis opskrifter hos Garnstudio.com Du kan download opskrifter og printe dem ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drops Baby Merino”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret