Black Friday er skudt i gang nu - Spar op til 50% til og med søndag d.29.11
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Belle er et super fantastisk fint helårs garn fra det velkendte og anderkendte garn producent DROPS/Garnstudio. Garnet er spundet af en skøn blanding af bomuld, viskose og hør. Garnet ånder og den bedste og delikate tekstur og lyster og er perfekt at bære direkte på kroppen. Det betyder, at du kan strikke eller hækle beklædninger som du kan bære direkte på kroppen. Belle er et rigtig godt alternativ til blandt andet Muskat og Cotton Light som kun inderholder Bomuld. Du kan strikke både kjoler, trøjer, cardigans og ponchoer. Der findes nogle rigtig finde gratis opskrifter på Garnstudios hjemmeside her.
Drops Belle er mere sart end andre garn typer og anbefales vasket ved 30 grader i finvask.

et er et godt alternativ til modeller som er designet i bla. Cotton Light og Muskat – resultatet bliver bare lidt mere luksuriøst. Drops Belle er produceret i EU. Garnet har fået Oeko-Tex® certifikat (STANDARD 100 by OEKO-TEX® ) som indikerer bærdygtig produktion.

Hos Yarno kan du finde flere varianter fra DROPS, og deriblandt Belle som hører til garngruppe B, og indeholder hør og viskose. Der findes nogle fantastiske farve varianter. Garnet har et fantastisk sammensætning af bomuld, hør og viskose som giver garnet et fantastisk tekstur.
Find altid de bedste priser og tilbud på DROPS garn hos Yarno.dk hele året rundt. Vi arbejder hårdt på at undersøge markedet for priser, og matcher de laveste priser på markedet. Vi har altid Danmarks bedste priser på Drops Garn. Vi yder prismatch på alle vores produkter hele året rundt.

Du kan også finde fantastiske priser på tilbehør fra blandt andet Drops.

Herunder intro video til Belle

Belle

Beige 09, Brun 05, Gammelrosa 11, Hvid 01, Jeansblå 15, Kirsebær 12, Lilla 18, Lys Beige 03, Lys Blå 14, Malve 16, Marineblå 20, Mælkebøtte 04, Mosgrøn 10, Mørk Jeansblå 13, Mørk Lilla 19, Natur 02, Petrol 17, Sort 08, Sølvgrå 06, Zink 07

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Belle”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret