Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Big Merino er opfølgeren til DROPS Merino Extra Fine. Garnet er spundet af eksklusive fine merinould fibre fra fritgående Sydamerikanske dyr. Kendetegnet ved DROPS Big Merino er at det er fyldigt og meget blødt at røre ved. Derudover er det dejlig elastisk og giver nogle jævne resultater, som gør det perfekt for strukturstrik og snoninger.

Garnet er superwash behandlet

Det er en stor fordel at garnet er superwash behandlet. Det betyder at det kan vaskes i maskine. Du slipper både for at vaske i hånden samt, garnet er bedre velegnet til strik som kan bruges i dagligdagen og tåle vask.

Garnet er spundet af tynde tråde, hvilket betyder ekstra elasticitet og en speciel opbygning som gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt.
Man skal være forsigtig med at overholde strikkefastheden her. Det er meget bedre at strikke mere fast end for løst. Beklædninger du strikke med garnet må ikke vaskes i for varmt vand og må ikke ligges i blød heller.

Du kan finde alle farvevarianterne hos Yarno.dk. Vi afholder altid garn tilbud og løbende udsalg på Uldgarn og Alpaka garn som giver ekstra besparelser end vores i forvejen meget skarpe priser.

Der findes nogle dejlige farver som kan give ide til en masse dejlige strikke- eller hækle projekter.

Garnet er velegnet til følgende strikke opgaver.

Big Merino er specielt velegnet til Poncho, bolero, jakke, cardigans og hæklede dyr og tæpper. Det er et af de mest populære garn fra DROPS. Du kan finde en masse gode gratis opskrifter ved at søge på google eller hos Garnstudio under opskrifter.

Du kan også finde den tynde Baby Merino garn i vores sortiment med flere farve muligheder og andre opskrifter.

Følge vores side og sociale medie profiler for løbende garn tilbud og udsalg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Big Merino”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret