💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-
Indhold: 100% Uld
Garngruppe: C (16 – 19 masker) 10 ply
Vægt/længde: 50 g & ca. 75 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
Finvask eller Uld vask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel

DROPS Big Merino er opfølgeren til DROPS Merino Extra Fine. Garnet er spundet af eksklusive fine merinould fibre fra fritgående Sydamerikanske dyr. Kendetegnet ved DROPS Big Merino er at det er fyldigt og meget blødt at røre ved. Derudover er det dejlig elastisk og giver nogle jævne resultater, som gør det perfekt for strukturstrik og snoninger.

DROPS Big merino er superwash behandlet

Det er en stor fordel at garnet er superwash behandlet. Det betyder at det kan vaskes i maskine. Du slipper både for at vaske i hånden samt, garnet er bedre velegnet til strik som kan bruges i dagligdagen og tåle vask. Garnet er spundet af tynde tråde, hvilket betyder ekstra elasticitet og en speciel opbygning som gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt.
Man skal være forsigtig med at overholde strikkefastheden her. Det er meget bedre at strikke mere fast end for løst. Beklædninger du strikke med garnet må ikke vaskes i for varmt vand og må ikke ligges i blød heller.

Se også Baby merino og Merino extra fine som er tyndere varianter hos Yarno

Garnet er velegnet til

Big Merino er specielt velegnet til Poncho, bolero, jakke, cardigans og hæklede dyr og tæpper. Det er et af de mest populære garn fra DROPS. Du kan finde en masse gode gratis opskrifter hos Garnstudio.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Big Merino”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set