💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 53% Bomuld, 47% Hør
Garngruppe: C (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 85 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

DROPS Bomull-Lin er et naturlig og rustik garn spundet af flere tråde i hør og bomuld i meget høj kvalitet. Garnet har et råt tekstur fra hørfibre som er kombineret med den bløde bomuld.Det gør at garnet bliver meget smuk, stærk og holdbar.

Bomull-Lin findes i nogle skønne naturlige farver som stammer fra nyhøstede hørplanter. Der findes nogle fantastiske naturlige lyse farver som passer rigtig godt til sommer og forårs beklædninger. Hvis du strikke hækler beklædninger med garnet vil du opnå meget pæne resultater som er meget skinnende og har eksklusive udtryk. Til fordel for andre bomulds garn, kan man med Bomull-Lin strikke og hækle beklædninger man bærer direkte på kroppen og opnå fantastiske resultater.

Garnet består af 53% bomuld og 47% hør i aller højeste kvalitet. Det anbefales at beklædninger vaskes ved 40 grader med finvask eller uldvask funktion i vaskemaskinen. Det er vigtigt at overholde strikkeanvisninger og de anbefalede pinde størrelser til dette garn.
Garnet giver sig og bliver blødere ved vask. Garnet er produceret i EU.

Garnet har et stort udvalg af gratis opskrifter fra DROPS kollektionen på Garnstudios hjemmeside. Du kan både finde opskrifter på toppe, tunikaer, hatte og ponchoer.

Hos Yarno kan du altid finde de bedste priser på Drops Bomull-Lin. Vi yder prisgaranti og matcher altid konkurrenternes priser. Du kan altid finde opdaterede priser som matcher alle priser på markedet. Vi kører også løbende store tilbud og udsalg på garn fra DROPS. Vi har et stort udvalg af forskellige garn typer fra blandt andet DROPS, Mayflower og Scheepjes.
Du kan altid spare en masse penge ved at handle hos Yarno.dk. Følg vores sociale media sites og gå ikke glip af de skarpe tilbud.

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

 

Bomull Lin

Beige 11, Brun 05, Gråblå 20, Hvid 01, Lys Beige 03, Lys Grå 15, Mørkeblå 21, Natur 02, Sort 16

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Bomull-Lin”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret