Efterårsudsalg skudt i gang - 1-2 dages levering - Prismatch
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Brushed alpaca silk børstet alpaca fra Drops design, som er deres mest populære variant.

Super kvalitets garn fra Drops design. De mest eksklusive fibre af blød, børstet alpaka og skinnende silke. En sammensætning som giver den blødeste fornemmelse.
Har du endnu ikke prøvet Drops Brushed Alapaca Silk, er du gået glip af meget. DROPS Brushed Alapaca Silk findes i nogle meget sofistikerede farvevarianter. Der findes både bløde farvetoner i naturfarver og smukke røde, lilla og blå nuancer. Det er et perfekt garn til de kreative hænder.

Kan det erstatte dyre garn varianter?

Ja, Brushed alpaca er en rigtig god og billig alternativ til de dyre garn varianter fra de populære strikkeopskrifter. Du får rigtig god kvalitet til meget lavere priser.

Brushed alpaca har nogle fantastiske varmeegenskaber som gør det velegnet til silkebløde vintertrøjer og vinterbeklædninger til børn og babyer. Garnets isolerende effekt overfor kulde og varme gør det til ekstra populært. Garnet har en åndbarhed, som gør det særdeles velegnet til tynde sommerbeklædninger, trøjer og undertøj. Der findes rigtig mange gratis opskrifter hos Garnstudio som du kan have glæde af. Følger man anvisninger og opskrifter nøje, vil man opnå nogle fantastiske resultater.

Kan det strikkes sammen med andre varianter?

Ja, Brushed Alpaca er perfekt at arbejde med alene, med kan også kombineres med andre garn varianter. Du kan med fordel bruge det  som et effektgarn sammen med andre garnfibre som f.eks. uld eller bomuld. Med en tråd af hver kan du opnå anderledes og nydelige resultater. Du kan også bruge det sammen med Drops Air og Kid Silk

Et godt alternativ til dette garn kunne være Mayflower Super Kid Silk eller DROPS Kid silk, som også indeholder høj kvalitet alpaka fibre. Find et stort udvalg af farver og varianter på vores hjemmeside.

Følg med i vores kampagner og spar en masse penge på Garn

Vi afholder løbende skarpe tilbud og udsalg på garn. Dog har vi altid skarpe priser på DROPS garn hele året rundt. Huske at følge os de sociale medier (f.eks. Instagram og facebook evt. link), og gå ikke glip af eksklusive tilbud løbende på blandt andet DROPS Brushed Alpaca Silk.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter, og fri fragt ved over fri fragt grænsen.

2 anmeldelser af DROPS Brushed Alpaca Silk

  1. Mathilde

    Lækkert garn som kan bruges til mange søde opskrifter. Dejligt billigt

  2. Sevmali

    Jeg elsker dette garn. Brugte det til en petiteknit opskrift som indholder børstet alpaka. Resultat var fantastisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret