Vinter udsalg i gang - Læs mere om Click & Collect - Køb online og hent din pakke i vores butik
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Brushed alpaca silk børstet alpaca fra Drops design, som er deres mest populære variant.

Super kvalitets garn fra Drops design. De mest eksklusive fibre af blød, børstet alpaka og skinnende silke. En sammensætning som giver den blødeste fornemmelse.
Har du endnu ikke prøvet Drops Brushed Alapaca Silk, er du gået glip af meget. DROPS Brushed Alapaca Silk findes i nogle meget sofistikerede farvevarianter. Der findes både bløde farvetoner i naturfarver og smukke røde, lilla og blå nuancer. Det er et perfekt garn til de kreative hænder.

Drops Brushed Alpaca som Alternativ?

Ja, Brushed alpaca er en rigtig god og billig alternativ til de dyre garn varianter fra de populære strikkeopskrifter. Du får rigtig god kvalitet til meget lavere priser.

Brushed alpaca har nogle fantastiske varmeegenskaber som gør det velegnet til silkebløde vintertrøjer og vinterbeklædninger til børn og babyer. Garnets isolerende effekt overfor kulde og varme gør det til ekstra populært. Garnet har en åndbarhed, som gør det særdeles velegnet til tynde sommerbeklædninger, trøjer og undertøj. Der findes rigtig mange gratis opskrifter hos Garnstudio som du kan have glæde af. Følger man anvisninger og opskrifter nøje, vil man opnå nogle fantastiske resultater.

Kan det strikkes sammen med andre varianter?

Ja, Brushed Alpaca er perfekt at arbejde med alene, med kan også kombineres med andre garn varianter. Du kan med fordel bruge det  som et effektgarn sammen med andre garnfibre som f.eks. uld eller bomuld. Med en tråd af hver kan du opnå anderledes og nydelige resultater. Du kan også bruge det sammen med Drops Air og Kid Silk

Et godt alternativ til dette garn kunne være Mayflower Super Kid Silk eller DROPS Kid silk, som også indeholder høj kvalitet fibre. Find et stort udvalg af farver og varianter på vores hjemmeside.

Drops Brushed alpaca silk forhandler

Hos Yarno kan du både købe Brushed alpaca på vores webshop samt vores butik i Roskilde. Vi forhandler massere spænende garn varianter fra DROPS og andre eksklusive mærker. Besøg vores garnbutik i Roskilde.

 

2 anmeldelser af DROPS Brushed Alpaca Silk

  1. Mathilde

    Lækkert garn som kan bruges til mange søde opskrifter. Dejligt billigt

  2. Sevmali

    Jeg elsker dette garn. Brugte det til en petiteknit opskrift som indholder børstet alpaka. Resultat var fantastisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret