Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Brushed alpaca silk er super lækker børstet alpaca fra Drops design. Det er uden tvivl et af de mest populære garn variant fra Garnstudio.

De eksklusive fibre af blød børstet alpaka og 23% skinnende silke. En sammensætning som giver den blødeste fornemmelse.
Har du endnu ikke prøvet Drops Brushed alapaca silk, er du gået glip af meget. Drops Brushed Alapaca Silk findes i nogle meget sofistikerede farvevarianter. Der findes både bløde farvetoner i naturfarver og smukke røde, lilla og blå nuancer. Brushed alpaca farvekortet er for nylig blevet opdateret med smukke rust farver, sand rosa og lækker stålblå. Der kommer løbende nye farver.

Drops Brushed Alpaca som garn alternativ?

Brushed alpaca er en rigtig god og billig alternativ til de dyre garn varianter. Du får rigtig god kvalitet til meget lavere pris.

Brushed alpaca har nogle fantastiske varmeegenskaber som gør det velegnet til silkebløde vintertrøjer og vinterbeklædninger til børn og babyer. Garnets isolerende effekt overfor kulde og varme gør det til ekstra populært. Garnet har en åndbarhed, som gør det særdeles velegnet til tynde sommerbeklædninger, trøjer og undertøj. Der findes rigtig mange gratis opskrifter hos Garnstudio som du kan have glæde af. Følger man anvisninger og opskrifter nøje, vil man opnå nogle fantastiske resultater.

Kan det strikkes sammen med andre varianter?

Brushed Alpaca er perfekt at arbejde med alene, med kan også kombineres med andre garn varianter. Du kan med fordel bruge det  som et effektgarn sammen med andre garnfibre som f.eks. uld eller bomuld. Med en tråd af hver kan du opnå anderledes og nydelige resultater. Du kan også bruge det sammen med Drops Air og Kid Silk

Et godt alternativ til dette garn kunne være Mayflower Super Kid Silk eller Drops Kid silk, som også indeholder høj kvalitet fibre. Find et stort udvalg af farver og varianter på vores hjemmeside.

Drops Brushed alpaca silk forhandler

Hos Yarno kan du både købe Brushed alpaca på vores webshop samt vores butik i Roskilde. Vi forhandler massere spænende garn varianter fra Drops og andre eksklusive mærker. Besøg vores garnbutik i Roskilde.

 

2 anmeldelser af DROPS Brushed Alpaca Silk

  1. Mathilde

    Lækkert garn som kan bruges til mange søde opskrifter. Dejligt billigt

  2. Sevmali

    Jeg elsker dette garn. Brugte det til en petiteknit opskrift som indholder børstet alpaka. Resultat var fantastisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret