Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Karisma er et de mest populære Uldgarn fra DROPS, som har eksisteret i rigtig mange år. Det er et 4-tråds sportsgarn i meget høj kvalitet. Det kaldes sportsgarn da det kan holde til meget, og er ekstra holdbar sammenlignet med andre uldgarn kvaliteter. Det egner sig både til finstrik men også grovere strik som skal kunne tåle vand, varme og blæst. Den holder formen rigtig godt og stabilt. Det er Superwash behandlet, som betyder, at det kan maskinvaskes ved finvask eller uldvask på til 40ºC uden problemer. Det gør garnet meget praktisk, da man ikke er tvunget til at håndvaske dine beklædninger der er strikket med Karisma. Garnet er velegnet til daglige beklædninger og trøjer.

Karisma er skånsom overfor huden og kradser ikke som almindeligt uldgarn kan have tendens til. DROPS Karisma er som sagt absolut den mest populære uldgarn kvalitet fra DROPS. Det har været på markedet siden 80’erne og er anerkendt af alle erfarne strikkere. Grundet så mange år på bagen, findes der utrolig mange spændende opskrifter passende til garnet helt gratis på Garnstudio´s hjemmeside. Du kan strikke alt fra, huer, vanter, trøjer, cardigan pudebetræk og meget mere. Du kan gratis opskrifter til Karisma her

Hvordan er farvekortet

Garnet findes i utrolig mange farvevarianter og byder på mange forskellige spændende muligheder. Karisma findes i både unicolor farver og mix farver. Unicolor farverne er karakteristiske og stærke i tonerne, mens mix farver er en blanding af flere farver i samme nuancer og skaber en sammensætning af flere farver.

Du kan købe alle farve varianter hos Yarno.dk og spare en masse penge på dit køb. Vi har altid skarpe priser på Karisma.

Vi holder løbende garn udsalg og tilbud hos Yarno og har prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at du kan købe Karisma hele året rund til Danmarks bedste pris.

Der anbefales strikkepinde eller nåle i 4-5 mm som du kan finde et stort udvalg af på vores side. Find blandt andet DROPS udskiftelige rundpinde med Wire til masser af spændende projekter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Karisma”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret