Kæmpe Forårsudsalg i gang - 90 dages returret - Besøge vores butik i Roskilde - Læs mere
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Loves You 8 er en klassisk 8/8 bomuldsgarn som tilhører Garngruppe C.

Garnet passer perfekt til alle typer af projekter. Du kan strikke eller hækle ting til både børn, voksen samt interiør projekter til hjemmet. Garnet er let at arbejde med,  det ånder rigtig fint og er helt kløfrit.  Drops Loves You 8 er meget behageligt at bære for både baby og folk med sart hud.

Farver og kombinationer

DROPS Loves You 8 findes i 19 flotte farver – til en fantastisk god pris hos Yarno. Vi har lynhurtig levering og sikker nethandel. Glæd dig til at eksperimentere med de flotteste farvekombinationer – og husk at du kan bruge samtlige opskrifter som er designet for DROPS Paris. Så nu behøver du ikke vente længere!

Produceret i Europa

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Se også Drops Paris i vores sortiment, som også er 8/8 bomuldsgarn fra Drops. Opskrifter som passer til Paris kan også bruges med Loves You 8.

loveyou8

01 Hvid, 02 Biege, 03 Grå, 04 Mellemgrå, 05 Lyseblå, 06 Lys Jeansblå, 07 Jeansblå, 08 Marineblå, 09 Mint, 10 Turkis, 11 Opal Grøn, 12 Cyan Blå, 13 Mørk lyng, 14 Hindbær, 15 Lyng, 16 Syren, 17 Lys Syren, 18 Gammelrosa, 19 Abrikos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drops Loves You 8”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set