Black Friday er skudt i gang nu - Spar op til 50% til og med søndag d.29.11
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Melody

En luksuriøs blanding af merinould og brushed alpaca!

Indhold: 71% Alpaca, 25% Uld, 4% Polyamid
Garngruppe: D (12 – 15 masker) / 12 ply / chunky
Vægt/længde: 50 g = ca. 140 meter
Anbefalede pinde: 7 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 14 m x 19 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

DROPS Melody er et fantastisk blødt og luksuriøst garn som undeholder de bedste af superfin alpaca og dejlig merinould. Det er varmt og behageligt at have på. Vi har opnået et mohair lignende udtryk og derfor valgt de smukkeste sofistikerede farver helt fra lys gyldenbeige toner til pastel grå toner og videre til flotte røde og lilla nuancer. Drops Melody passer til alle opskrifter som er skrevet til Garngruppe D og specielt godt som erstatning til DROPS Vienna som er udgået. Du kan finde hele varianten hos Yarno hele året rundt til de bedste priser i Danmark.

Melody er super blødt og let og er perfekt velegnet til store oversize trøjer & sweaters, jakker samt tilbehør som sjaler, tørklæder og huer. Det er meget letstrikket på tykke pinde og det bliver ikke for tungt at have på.
Du kan med fordel blandet garnet sammen med andre garnkvaliteter fra DROPS Design og opnå mere blødhed og give det ekstra fylde. Du kan finde andre garnvarianter fra DROPS design her

Hvad kan jeg bruge Melody til?

Drops Melody er perfekt til projekter som cardigans, sweaters og sjaler & tørklæder. Melody er lige anvendeligt til både sommer og vinter beklædninger. På Drops Designs hjemme kan du finde mere end 100 gratis opskrifter.

Kan jeg strikke eller hækle med Melody?

Du kan både strikke og hækle med Melody. Der anbefales pinde i størrelse 7 som gør det nemt og hurtigt at arbejde med.

Hos Yarno arbejder vi på at være de bedste og billigst på markedet. Vi har altid rigtig gode garn tilbud på DROPS Melody og andre varianter fra Drops design.

Følg vores sociale media sites og gå ikke glip af vores kampagner løbende.

Made in Peru.

Melody

Beige 15, Blomme 11, Drue 20, Grå 04, Lys Søgrøn 09, Mørk Jeansblå 07, Mursten 19, Natur 01, Perlegrå 03, Petrol 08, Sennep 18, Sort 05, Stærk Rosa 17, Støvet Rosa 06, Tåge 02, Turkis 16, Vaniljegul 14

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Melody”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret