Kæmpe Forårsudsalg i gang - 90 dages returret - Besøge vores butik i Roskilde - Læs mere
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Melody

En luksuriøs blanding af merinould og børstet alpaka

DROPS Melody er et fantastisk blødt og luksuriøst garn som indeholder de bedste af superfin alpaka og dejlig merinould. Det er varmt og behageligt at have på. Melody har et mohair lignende udtryk. Du kan købe de smukkeste sofistikerede farver helt fra lys gylden beige toner til pastel grå toner og videre til flotte røde og lilla nuancer. Drops Melody passer til alle opskrifter som er skrevet til Garngruppe D og specielt godt som erstatning til Drops Vienna som er udgået.

Hvad kan du strikke med Melody

Melody er super blødt, let og er perfekt velegnet til store oversize trøjer & sweaters, jakker samt tilbehør som sjaler, tørklæder og huer. Det er meget let strikket på tykke pinde og det bliver ikke for tungt at have på.
Du kan med fordel blande garnet sammen med andre garnkvaliteter fra Drops Design og opnå mere blødhed og give det ekstra fylde. Du kan også finde en tyndere variant af børstet alpaca garn i vores sortiment.

Melody er perfekt til projekter som cardigans, sweaters og sjaler & tørklæder. Melody er lige anvendeligt til både sommer og vinter beklædninger. På Drops Designs hjemme kan du finde mere end 100 gratis opskrifter.

DROPS Melody opskrifter

Du kan finde mere 100 gratis strikke og hækle opskrifter på garnstudios hjemmeside. Se for eksempel Swirling Smoke trøjen  som er strikket bluse med glatstrik og snoninger i DROPS Melody.

Melody

Beige 15, Blomme 11, Drue 20, Grå 04, Lys Søgrøn 09, Mørk Jeansblå 07, Mursten 19, Natur 01, Perlegrå 03, Petrol 08, Sennep 18, Sort 05, Stærk Rosa 17, Støvet Rosa 06, Tåge 02, Turkis 16, Vaniljegul 14

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Melody”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set