💥Vinterudsalg i gang - Spar op til 40%➤ 💥Udvidet byttefrist: Alle bestillinger kan byttes t.o.m d.01.03.2022
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

DROPS Merino Extra Fine er et af de meste populære uldgarn fra DROPS. Garnet har eksisteret i mange år og en favorit hos mange kreative danskere. Der findes derfor rigtig mange opskrifter som passer til dette garn. Garnet er kabelspundet af ekstra fine merinould fibre fra fritgående dyr i Sydamerika.

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker ) ply / DK / Worsted
Vægt / Længde : 50 gram = Ca. 105 meter
Anbefalede Pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Vaskeanvisning: Finvask 40 grader
Tørres fladt. Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel.

Garnet er af 100 % Merino uld, vejer 50 gram og har en løbelængde på ca. 105 meter. Beklædninger du laver med dette garn vil være meget behageligt at have på og det vil ikke på nogen måder kradse eller irritere din hud. Extra Fine er blød mod huden og egner sig derfor perfekt til børne- og babytøj.

DROPS Merino Extra Fine er superwash behandlet

DROPS Merino Extra Fine er superwash behandlet og kan vaskes i maskine uden at det tager skade og det passer derfor perfekt til daglig brug hvor beklædninger skal vaskes ofte. DROPS Merino Extra Fine findes både i unicolor og mix farver. De mix farvede produceres ved at karte farverne sammen før garnet spindes, hvilket giver en flot og dejlig effekt af mix.

Du kan også finde en tyndere og tykkere variant af samme garn Drops Baby merino og Big merino hos Yarno

Garnet er spundet af flere tynde tråde som gør garnet ekstra elastisk og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet korrekt. Der kan strikke og hækles mange forskellige beklædnings projekter med dette garn.  Du kan lave alt fra hue, bluse, cardigan til dig selv eller børn, dyner og meget mere. Der findes rigtig mange gratis opskrifter som passer til garnet hos garnstudio.com

Vær sikker på at du overholder strikkefastheden, strik hellere for stramt end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og læg det aldrig i blød. Lad tøjet tørre fladt.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0110 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Merino Extra Fine”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set