💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Køb DROPS Merino Extra Fine

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 105 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

DROPS Merino Extra fine er et 100% ekstra fin merino uldgarn, som er varmt og superblødt, det ånder og er garanteret kløfrit – perfekt egnet for sart baby- og børnehud.

DROPS Merino Extra Fine er spundet af fibre fra fritgående og mulesing frie dyr fra Sydamerika og så er det Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

Merino Extra Fine er spundet af flere tynde tråde hvilket resulterer i ekstra elasticitet, som danner jævne og pæne masker . Denne specielle konstruktion gør det ekstra vigtigt at overholde strikkefastheden, strik hellere for fast end for løst..

Dette garn er meget behageligt og er af en fantastisk fin kvalitet, perfekt til strukturmønstre, snoninger og perlestrik. Kvaliteten er superwashbehandlet og skal derfor vaskes i maskine hvilket gør det perfekt for hverdagsbrug; men når du vasker tøjet er det vigtigt at du følger de mere detaljerede vaskeanvisninger som du finder under “Mere Information”.

Made in EU

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Merino Extra Fine”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set