💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 100 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Finvask 40º / Tørres fladt

Hvad indeholder DROPS Muskat

Et smukt og farverigt garn som er lavet i 100% Egyptisk mercericeret bomuld. Det er et af de fineste lang fibrede bomuld du kan finde på markedet.
Garnet er perfekt egnet til børnestrik og babystrik. Den har nogle klare og flotte farver og resultatet er altid blødt og behageligt

DROPS Muskat er et smukt og farverigt garn som er lavet i 100% Egyptisk mercericeret bomuld, Det er et af de fineste lang fibrede bomuld du kan finde på markedet.
Garnet er perfekt egnet til børnestrik og babystrik. Den har nogle klare og flotte farver og resultatet er altid blødt og behageligt.
Det er også et rigtig godt valg til sart hud.

Kan bruges til mange formål

Med Muskat får 100% bomuld i høj kvalitet til rigtig fornuftige priser. Garnet passer til alle årstider og aldersgrupper.
Garnet kan med fordel kombineret med andre garn fibre og typer. Du kan strikke flotte sweatere, klude og nederdele med garnet.

Muskat er spundet af flere tynde tråde som gør det utroligt slidstærkt og holdbart. Garnet har en fin glans og god formstabilitet og bliver ikke nørklet efter nogle omgange i vaskemaskinen.

Muskat er også en af vore herlige klassikere, med et stort udvalg af opskrifter at vælge imellem, og mange tilfredse kunder efter mere end 25 år på markedet. Der findes en masse opskrifter til enhver smag på Drops Designs hjemmeside.

Se et udvalg af andre spændende bomuldsgarn i forskellige tykkelse og kvalitet

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Muskat”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret