Efterårsudsalg skudt i gang - 1-2 dages levering - Prismatch
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Paris er spundet af mange fine tråde i 100% bomuld. Fibrene ånder og fanger varmen perfekt, det gør tøj som er strikket i bomuld sval og samtidig holder det på varmen. Garnett blødt at have på samtidig med at den er delikat og har et rustikt udtryk.

DROPS Paris er spundet af mange fine tråde i 100% bomuld. Fibrene ånder og fanger varmen perfekt, hvilket gør tøj som er strikket i bomuld sval, og samtidig holder det på varmen. Garnet blødt at have på samtidig med at den er delikat og har et rustikt udtryk.

DROPS Paris er et godt garn som er nemt at arbejde med indenfor strik og hækling. Mange hækleentusiaster vælger Paris til hækling af tæpper, da tykkelsen er passende og fornuftig. DROPS Paris er let og hurtigt at arbejde med og dermed et godt valg til nybegyndere. Det er perfekt til klude eller viskestykker, og garnet er også velegnet til interiør projekter som vaskeklude, grydelapper og andre ting til hjemmet. Paris er specielt et godt valg til personer med følsom hud, da garnet ikke stikker og er 100 % kløfrit. Garnet er produceret i EU og er Oeko-Tex® certificeret. Garnet er spundet af flere tynde tråde i 100% kæmmet bomuld. Tøj som er strikket i bomuld er svalt samtidig med at det varmer, det er fordi at fibrene ånder og absorberer varmen godt

Kan farverne smitte af på hinanden hvis man hækler flere farver sammen?

Der er altid en lille risiko, når du strikker eller hækler flere farver sammen, og de kan godt smitte af på hinanden ved vask. Hvis du ligger det strikkede i en eddikeblanding kan du forbygge mod at de smitter af på hinanden. Opskriften på blandingen er – 1 dl eddike til 8 dl vand. Du lader det strikkede/hæklede ligge i blandingen i 1½ time, og vasker derefter.

Find en masse gratis opskrift som passer til garnet her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drops Paris”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret