Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Puna

Indhold: 100% Alpaca
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 110 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Håndvask, koldt vand max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

DROPS Puna er et fantastisk blødt, let, varmt og smukt garn i 100% superfin alpaca uld fra Garnstudio, som passer perfekt til det meste – og så er det dejligt at bruge direkte på kroppen! Det kradser ikke og holder på varmen om vinteren og afviser varme om sommeren. Garnet er spundet i 4 tråde superfin alpaca uld. Fibrene er ubehandlede, og det betyder at de kun er vasket og ikke behandlet med nogle kemikalier, hvilket resulterer i at fibrenes naturlige egenskaber fremhæves i form af god formstabilitet og en smuk tekstur.

Der findes mere end 50 forskellige gratis opskrifter her. Du kan finde opskrifter på trøjer, vanter, tæpper og meget mere. Drops Puna findes i 16 flotte farver. Du kan både finde lyse toner og mørke toner som matcher enhver smag.

Dette luksuriøse garn findes i smukke, naturlige farver og i et udvalg af farvede nuancer. Det tilhører garngruppe B og passer perfekt til tøj som er designet for både DROPS Karisma og DROPS Merino Extra Fine. Uanset om du strikker eller hækler vil du få lette, behagelige og smukke modeller at både bære og se på!

Hos Yarno.dk kan du altid købe Drops Puna til Danmarks bedste priser med lynhurtig fragt. Vi har altid de bedste priser på DROPS garn og kører løbende tilbud og udsalg. Hos Yarno kan du finde de mest populære garn fra Drops og vi har altid billigste priser på garn.

Hvis du ikke vil gå glip af vores garn kampagner, så følg vores sociale medie sider.

Find en masse dejligt gratis opskrifter som passer til Drops Puna online hos Garnstudio.com Du kan finde alt fra, huer, sjal, trøjer, cardigan og meget mere. Der findes opskrifter til både kvinder, mænd, børn og babyer.

Drops Punar : Made in Peru

 

 

puna

01 Natur, 02 Beige, 03 Brun, 04 Gråbrun, 05 Mørkegrå, 06 Grå, 07 Lys Grå, 08 Sort, 09 Pudderrosa, 10 Gammelrosa, 11 Blomme, 13 Marineblå, 14 Jeansblå, 15 Nordsø, 16 Grågrøn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Puna”

Your email address will not be published. Required fields are marked