Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Drops Safran

Drops safran

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: A (23 – 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 160 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Finvask 40º / Tørres fladt

Safran er spundet af de bedste langfibret og kæmmet egyptisk bomuldsgarn. Garnet er sammensat af mange tynde tråde, som først tvindes sammen to og to, før disse nye tråde tvindes sammen igen. Garnet har en let fornemmelse er et godt valg til babytøj og lette sommer projekter. Dette resulterer i et slidstærkt garn med fin glans og suveræne overflade-egenskaber. Drops safran kan bruges til projekter til alle aldersgrupper f.eks. lette sommerbluser.
Giver rigtig gode resultater til baby-/ børnetrøjer -Safran kan også bruges til opskrifter som Alpaca, Baby-Uld, Silke, Silke-tweed og Cotton Viscose

Safran har været på markedet i mange år og er meget populært på grund af sin blankhed, blødhed og de mange flotte farver. Garnet kan bruges til alle aldersgrupper og er specielt godt egnet for sommertøj, toppe, babytøj og diverse tilbehør.
Hos Yarno.dk kan du finde alle farve varianter for Safran. Du kan også finde andre varianter fra Drops i 100% Bomuld og Bomuldgarn fra Mayflower. Tag en rundtur i vores butik, og find garn og inspiration til dit næste projekt. Du kan altid finde tusindvis af gratis opskrifter på Garnstudio.com og finde præcise opskrifter som passer til Safran.
Find også strikkepinde og hæklenåle som passer til garnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drops Safran”

Your email address will not be published. Required fields are marked