Black Friday er skudt i gang nu - Spar op til 50% til og med søndag d.29.11
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

DROPS Sky er et af de fineste garn du kan få fingrene i. Fibrene består af 74% baby alpaca, 8% merino uld og 18% polyamid, den er super blød og luksuriøs

Den ligner og føles meget som DROPS Air, men har en mere kompleks og tubelignende struktur som giver garnet mere åndbarhed, samtidig med at det både er let og holdbart. Garnet er passende til vinter trøjer som skal holde på varmen, samtidig er det også er et fantastisk garn til sommer beklædning. Fibrene kan ånde og har en isolerings effekt, som holder varmen ude om sommeren og kulden ude om vinteren.

DROPS Sky er helt perfekt til større projekter som ponchoer, tæpper, trøjer og bluser og så naturligvis til skønne sjaler, huer og halstørklæder. DROPS Sky har en smuk tekstur i klassisk glat strik, men bliver også superflot i både struktur- og snoninge mønstre.
Du kan både strikke og hækle lækre ting med garnet, som egner sig til mange forskellige beklædninger og interiør.

Opskrifter til Sky

Der findes rigtig mange gratis opskrifter som passer til garnet på garnstudios hjemmeside.
Du skal blot kigge under gratis opskrifter og vælge garntype. Du kan finde mere en 8000 opskrifter på deres hjemmeside.

DROPS Sky tilhører Garngruppe B som passer til strikkes på pind 4 og den findes i 14 smukke farver.

Findes der følgetråd til Drops Sky?

Du kan med fordel bruge andre DROPS varianter til at strikke sammen med Sky. Du kan blandt andet bruge Brushed Alpaca eller Merino garn.

Hvorfor er Alpaka garn så populært

Alpaka garn er de seneste år blevet det mest populære garn, hvilket der er flere årsager til. En af grundene er, at det er mere blødt en alle andre garnfibre og samtidig er holdbart og passende til både vinterbeklædninger og sommertøj. Vil du have et kvalitetsgarn, så er Sky et af de bedste på markedet og til en meget fornuftig pris. Du få garn i utrolig høj kvalitet til en meget fornuftig pris. Bestil i dag og modtag dine garn inden for 1-2 hverdage.

Læs mere om hvorfor du skal købe kvalitetesgarn

Herunder en videopræsentation af Sky

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Sky”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret