💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 74% Alpaka, 18% Polyamid, 8% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK
Vægt/længde: 50 g = ca. 190 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt
Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel

Drops Sky er et af de fineste garn du kan få fingrene i. Fibrene består af 74% baby alpaca, 8% merino uld og 18% polyamid, den er super blød og luksuriøs.

Den ligner og føles meget som Drops Air, men har en mere kompleks og tubelignende struktur som giver garnet mere åndbarhed, samtidig med at det både er let og holdbart. Garnet er passende til vinter trøjer som skal holde på varmen, samtidig er det også er et fantastisk garn til sommer beklædning. Fibrene kan ånde og har en isolerings effekt, som holder varmen ude om sommeren og kulden ude om vinteren.

Hvad kan du strikke med SKY

Sky er helt perfekt til større projekter som ponchoer, tæpper, trøjer og bluser og så naturligvis til skønne sjaler, huer og halstørklæder. Sky har en smuk tekstur i klassisk glat strik, men bliver også superflot i både struktur- og snoninge mønstre.Du kan både strikke og hækle lækre ting med garnet, som egner sig til mange forskellige beklædninger og interiør.

Sky tilhører Garngruppe B som passer til strikkes på pind 4 med en strikkefasthed på 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
På garnstudios hjemmeside kan du finde massere af spændene strikke opskrifter til både kvinder, mænd og børn.

DROPS Sky garn tilbud

Hos Yarno kan du altid finde de bedste tilbud på Drops garn. Vi har altid meget skarpe priser på netop Sky. Følg vores hjemmeside, eller vores sociale medier sider og bliv opdateret med de nyeste garn tilbud.

Drops Sky farver

Sky kommer 19 skønne farver. Farvekortet indeholder naturligvis basisfarver som hvid, sort og grå. Derudover kan du finde søgrønne toner, røde toner , gule toner samt rosa toner. Du kan både strikke Sky alene i 1-2 tråde. Du kan også strikke Sky sammen med en følgetråd i mohair. Du kan bruge enten Drops Kid silk eller Mayflower super kid silk som følgetråd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROPS Sky”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret