💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 100% Akryl
Vægt & Længde: 50gram & ca.120 meter
Anbefalede pinde: 4mm
Strikkefasthed: 10×10 cm = 20-21mm x27-28p
Vaskeanvisning: Kan maskine vaskes max. 40 grader. Tørres fladt
Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel

Jarbo Lady er et alsidigt akrylgarn i 100% akryl som findes i mange farvevarianter. Garnet er blødt, nemt at arbejde med og passer til det meste– alt fra trøjer til sjaler og huer.

Garnet er meget nemt at arbejde med og også nemt at pleje da det kan vaskes i maskine op til 40 grader.

Hvad kan du strikke med Jarbo Lady

Jarbo Lady er utrolig blødt og kan ikke sammenlignes med de traditionelle akrylgarn. Du kan bruge det som strikkegarn, og strikke trøjer, tørklæder og og sjaler. Järbo Lady er rigtig et godt valg for nybegyndere da det er nemt at arbejde med. Det er blevet mere og mere populært at strikke og hækle og lige præcis Lady kan være med til at skubbe dig i gang da det en et alsidigt og nemt garn.

Lady findes i skønne farver og smitter ikke af med farverne. I gamle dage var Akrylgarn kendt for at være hård og kradsende. Med men nye teknologier, og super-wash behandling er Lady ikke langt fra bomuldsgarn og et rigtig godt alternativ til Uldgarn. Uldgarn kan give allergiske reaktioner hos nogen, men akrylgarn er syntetisk og vil ikke give nogen form for allergisk reaktion.

Du kan finde billigt akrylgarn varianter her på vores side.D Du kan også finde en masse gratis opskrifter som passer til garnet her

Tag dig en rundtur på vores side og find inspiration til dit næste projekt. Vi har også et udvalg af kvalitets hæklenåle og strikkepinde fra blandt andet Drops og KnitPro

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Järbo Lady”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret