💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 100% Akryl
Vægt & Længde: 50gram & ca. 50 meter
Anbefalede Pind str: 8mm
Strikkefasthed: 10×10 cm = 12m x 18p
Vaskeanvisning: Kan vaskes i maskine max. 40 grader. Tørres fladt
Bemærk! Brug aldrig skyllemiddel.

Populær og nemt at arbejde med.
Järbo Molly er et lidt tykkere akrylgarn, som er nemt at strikke og hækle med. Det kan både passe til Huer, trøjer og hobbytonede projekter. Rigtig mange bruge garnet til at hækle dukker, dyr og interiør.
Garnet er meget populært og er kendt for at være en smule tykkere end andre Akrylgarn på markedet. Det er både egnet til strikke og hækle projekter. Du kan altid være sikker på at få jævne og pæne resultater med garnet. Molly er både behagelig og blød der ligger sig godt i hånden.

Er garnet populært?

Ja, garnet er faktisk et af de mest populære Akrylgarn på markedet. Så populær, at det er det garn der tættest på 5 stjerner.
Her kan du læse nogle bruger anmeldelser på Molly:

  • Molly er det mest nyttige syntetiske garn, jeg brugte til hætter / sokker / sokker. Jeg holder begge sammen og arbejder med det på forskellige tal mellem 6-.
  • Top garn til en god pris! Jeg købte en hel bunke garn på Black Friday og kunne ikke have været mere tilfreds. Dette akrylgarn er perfekt, når du ikke er så erfaren.
  • Tak for et superhelte garn. Let at bruge – overkommelig. Meget smukke farver, der passer til hinanden-Simpelthen et perfekt garn. Jeg er meget glad og mine børn og børnebørn med. Der var mange flotte stribede hætter

Alt i alt er Molly et garn vi stærkt kan anbefale både til nybegyndere samt erfarne strikkere. Du kan finde en masse gratis opskrifter, blandt andet huer, trøjer og tæpper som passer til Molly her

Se også et udvalg af akrylgarn i vores sortiment her