💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Strikkelise fra KnitPro

Produktinfo:

Knitpro Strikkelise rød, træ og metal
Størrelse: 10,5 cm x 3 cm

Strikkelisen er produceret i høj kvalitet birketræ og er meget holdbar. KnitPro er især kendt for at have kvalitetsprodukter. Med Knitpro har du et kvalitetsprodukt som holder i mange år.

Strikkelise eller også kendt som strikkedukke, er et værktøj man kan bruge til at lave en hestetømmer. Det kan bruges til mange formål deriblandt lave bælte, nøgleringe, snor mm. Det er kun ens fantasi der sætter grænser.
Den er utrolig nem at bruge og komme i gang med.  Den er formet så den sidder behageligt i hånden og dermed kan man arbejde med den i flere timer uden problemer. Du kan også bruge en strikkelise til at lave dyr eller figur samt arme og ben til større dyr og figur.
Man kan faktisk også bruge en strikkelise til at lave tæpper. Du skal starte fra center og derefter strikke det som en spiral.
En strikkelise er også et perfekt værktøj til nybegyndere og børn. Den er utrolig nem og forståelig at arbejde med, og derfor et godt værktøj for børn og unge. Den kan med fordel købes til en institution og bruges i forbindelse med håndarbejde og sjove kreative aktiviteter.

Hjælp til at komme i gang.

Det kræver selvfølgelig lidt instruktion at komme i gang med at bruge den. Der findes en masse gode brugervejledninger på nettet hvor man nemt kan lære at bruge en strikkelise.
Der findes også et hav af inspirationer til, hvad man kan lave med en strikkelise på nettet. Hvis man ikke har nogen ideer til hvad man vil bruge den til, findes der også en masse gode opskrifter som både egner sig til børn og mere erfarne strikkere.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du kan bruge vores strikkedukker, er du velkommen til at kontakte os.
Du kan også finde en masse dejligt garn som passer til vores strikkelise/strikkedukke.

Find også en masse inspiration og opskrifter på nettet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Strikkelise i træ”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret