💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Knitpro Symfonie strømpepinde, til dig som elsker kvalitet.

Køb også Knitpro Symfonie Strømpepinde 15cm her

Har du ikke prøvet Knit pro Symfonie strømpepinde – så glæd dig til kvaliteten.


Knit pro er et produkt vi varmt kan anbefale. De er kendt for at være nogen af de aller bedste strikkepinde på markedet. Pindene er i meget flotte farver og mønstre. De er meget lette, og samtidig meget holdbare og slidstærke. Pindene er perfekt til små projekter, specielt strømper. Strikkerens favorit – Behagelige og kan bruges i timesvis uden træthed i hænderne. Der bruges udelukkende omhyggeligt udvalgt stærkt birketræ.

Kvalitet som holder mange år

Med strømpepinde Knitpro får du en kvalitet der kan holde i mange år. De skønne farvede strømpepinde er i høj kvalitet, som er af lamineret birk. Utrolig smuktt og holdbart materiale som kan holde i mange år. Pindene er meget populære og det er der en rigtig god årsag til. De spidse pinde er meget behagelige at arbejde med, og maskerne glider let og skaber ingen problemer.
Udover strømper kan pindene bruges til mange andre formål. Du kan blandt andet strikke handsker og ærmer. Du kan finde Garn fra Drops og Mayflower som passer perfekt til strømpepinde. Det er især Drops Fabel og Mayflower 1 Class som er de mest populære.

Tag dig en rundtur og find inspiration til dit næste projekt. Husk at du altid kan finde gratis opskrifter på Drops Design og Mayflowers hjemmeside. Der er flere tusind opskrifter som passer til de forskellige garn typer. Strømpepindene kommer i en pakke med 5 stk. af høj kvalitet, som kan bruges i mange år.
Husk at du med en strømpepind strikker hele vejen rundt, ligesom på en rundpind. På strømpepinde har du maskerne fordelt på fire pinde og strikker med den femte. Strømpepinde er utrolig smarte, men kræver lidt øvelse i starten. Pindende findes fra 2.50mm og op til 8.00 mm hos Yarno.dk
Wirer kan købes her

Længde: 20 cm

Se også Symfonie strømpepinde i 15 cm her