💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 75% Merinould, 25% Polyamid
Vægt & Længde: 100 gr, ca. 425 m
Anbefalede pinde: 3,0mm
Vaskeanvisning: Uldvask eller Finvask i max 30 grader

Manos Del Uruguay Alegria kommer i en vidunderlig blanding af superwash-behandlet merinould og slidstærkt polyamid i aller højeste kvalitet. Dette resulterer i et yderst blødt garn med god formbarhed og god følelse. Det er både blødt og behageligt mod huden. Garnet er håndmalet og kommer i mange smukke farve varianter. Garnet er velegnet til strømper, sjaler og meget mere.

Farverne er udarbejdet omhyggeligt og der er blandinger der passer til stort set alle smag. Alegria betyder “glæde” på spansk, og det er netop, hvad dette håndmalte garn er, en ægte farvefeiring! Let pleje med en rig, cushy hånd. Alegria er perfekt til sokker, babyudstyr eller sjovt tilbehør.

Gratis opskrifter

Hos Yarno kan du finde gratis Manos del Uruguay Alegria strikkeopskrifter.

Kan strikkes sammen med følgetråd

Du kan med fordel strikke garnet sammen med en følgetråd, f eks mohair garn fra Mayflower, Permin eller Drops.

Vi har altid de bedste priser i Danmark på Manos del Uruguay Alegria garn. Vi holder løbende tilbud og udsalg på kvalitets garn hvor du kan spare en masse penge.

Manos blev født i 1968 på baggrund af et simpelt spørgsmål: Hvordan kan vi forbedre livskvaliteten for Uruguays landdistrikterne kvinder? Svaret var i håndværk, ved hjælp af færdigheder, der er arvet fra vores mødre og bedstemødre, og det råmateriale, vi havde ved hånden.

Sådan blev det grundlagt for at give Uruguays landdistrikterne kvinder job, det ville betyde ikke kun en indkomst, men også en mulighed for personligt at udvikle sig og opnå uafhængighed ved at holde deres rødder og traditioner tæt på deres samfund og familier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manos Del Uruguay Alegria”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret