Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Mayflower 1 Class strømpegarn

Mayflower 1 class – Strømpegarn i Uld

Indhold: 75% uld, 25% superwash behandlet nylon
Vægt/Længde:
50 gram = ca. 210 m
Anbefalede pinde:
2-3 strikkepind
Strikkefasthed:
26m x 28 rk = 10×10 cm.
Vask:
Den kan vaskes i vaskemaskine på 40 grader.

Mayflower 1 class er anvendelig til såvel strømper som trøjer, bluser, cardigan, sweatre, tunikaer, til utallige strikkeprojekter til såvel voksne som børn.

Mayflower 1 class er Strømpegarn i Uld der består af 75 % uld, superwash-behandlet og 25 % nylon. Det er en traditionel strømpe-/jumpergarn fra Mayflower, dog med en lidt finere, blødere og blankere look end de gængse. 1 Class findes i mange farve varianter, og de ensfarvede farver kan købes her på siden. Det er en af de mest populære strømpegarn i Danmark og er meget kendt blandt de kreative hænder. Dens indhold af 25% nylon ud over uld gør den ekstra populær.
Samtidig med at du får kvalitet, er prisen stadig i den fornuftige ende. Du får et fantastisk blødt garn som også er egnet til maskinvask.

Udover at den egner sig til strømpe projekter er den også særdeles velegnet til baby og børnetøj. Det er også et rigtig godt valg til både sjaler, bluser og cardigans.

Mayflower 1 Class er pga. dens sammensætning en meget slidstærk kvalitet. Denne kvalitet findes i en bred vifte af farver fra naturfarver over i de mere stærke farver til de klassiske farver såsom marine, grå og sort. Mayflower 1 class strømpegarn er anvendelig til såvel strømper som trøjer, bluser, cardigan, sweatre, tunikaer, til utallige strikkeprojekter såvel voksne som børn.

Hos Yarno.dk kan du 365 dage om året købe 1 Class til Danmarks bedste priser. Vi har altid hurtig levering og Danmarks laveste fri fragt grænse på kr. 379.-
Hvis du vil finde inspiration til dit næste projekt kan du finde en masse gratis opskrifter på Mayflowers hjemmeside

Flere farve varianter og strømpepinde finder du på vores hjemmeside her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower 1 Class”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret