Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Mayflower Easy Care

Indhold: 100% Ren ny merino uld
Vægt/Længde: 50 gr – 185 m
Anbefalede pinde: 3 – 3½
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 28 m x 40 rk
Vaskeanvisning: Maskinevask op til 40 grader

Fremstillet af 100% ren ny uld. Mayflower Easy Care er den tyndeste kvalitet i serien Easy Care. Den vejer ca. 50 gram og har en løbelængde på ca. 185 meter. Garnet et super blødt og fremstillet af dejligt merinould. Det er både er blød for huden og kløfrit.
Easy Care findes i 35 flotte farver, det giver god mulighed for at finde farver som passer til din smag og behov. Farvespektret dækker alt fra de lyse og naturlige farver til mørke farver som sort og grå. Easy Care egner sig rigtig godt til hverdags beklædning, da det er superwash behandlet og kan tåle at blive vasket i maskine. Easy Care kan bruges til stort set alle slags projekter og der findes mere end 120 forskellige gratis opskrifter på Mayflowers hjemmeside. Der kan både strikkes cardigans, trøjer og strik til Babyer og børn. Med Easy Care er det kun fantasien der sætter grænser.

Garnet findes også i tykkere varianter som Easy Care Classic og Easy Care Big som er tykkere og har kortere løbelængde. Du kan finde alle farvevarianter af Easy Care hos Yarno.dk

Vi er officiel forhandler af flere garn varianter fra danske Mayflower. Du kan blandt andet finde Cotton Junior, 1 Class og Ribbon i vores sortiment til Danmarks bedste priser. Vi holder løbende tilbud og udsalg på Mayflower garn hos Yarno og anbefaler dig at følge vores side eller vores social media sites.

Gratis opskrifter

Hvis du mangler ide til hvad du skal strikke eller hækle næste gang, så er der hjælp at hente. Der findes nemlig mere end 120 gratis opskrifter som passer til Easy Care og de kan hentes kvit og frit her hos Mayflowers hjemmeside. Disse strikkeopskrifter er udviklet og designet af Mayflower.

StørrelseN/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Easy Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked