💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Indhold: 100% Ren ny merino uld
Vægt/Længde: 50 gr – 185 m
Anbefalede pinde: 3 – 3½
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 28 m x 40 rk
Vaskeanvisning: Maskinevask op til 40 grader

Køb Mayflower Easy Care her. Den tyndeste kvalitet i serien Easy Care som er fremstillet af 100% ren ny uld. Den vejer ca. 50 gram og har en løbelængde på ca. 185 meter. Garnet et super blødt og fremstillet af dejligt merinould. Det er både er blød for huden og kløfrit.
Easy Care findes i 35 flotte farver, det giver god mulighed for at finde farver som passer til din smag og behov.

Farvespektret dækker alt fra de lyse og naturlige farver til mørke farver som sort og grå. Easy Care egner sig rigtig godt til hverdags beklædning, da det er superwash behandlet og kan tåle at blive vasket i maskine.

Mayflower Easy Care kan bruges til stort set alle slags projekter og der findes mere end 120 forskellige gratis opskrifter på Mayflowers hjemmeside. Der kan både strikkes cardigans, trøjer og strik til Babyer og børn. Med Easy Care er det kun fantasien der sætter grænser.

Mayflower Easy care findes også i tykkere varianter som Easy Care Classic og Easy Care Big som er tykkere og har kortere løbelængde. Du kan finde alle farvevarianter af Easy Care hos Yarno.dk

Vi er officiel forhandler af flere garn varianter fra danske Mayflower. Du kan blandt andet finde Cotton Junior, Cotton merino og Super Kid silk

Størrelse N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower easy care”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret

Andre kunder har også set