💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Mayflower Fake Fur er det helt nye lækre og innovative garn kvalitet fra Danske Mayflower. Fake Fur indeholder 100% Polyamid og har en løbelængde på ca. 75 m. Fake Fur anbefales at strikkes på pind størrelse 5 for blødhedens og kvalitetens fremstående af det super bløde og lækre imiteret pels look. Fake Fur kommer i 16 skønne og moderne farver.
Hvis du vil skåne dyrene er Fake Fur helt klart et perfekt alternativ.

Hvad kan man strikke med Mayflower Fake Fur?

Der finde en del gratis opskrifter på Fake Fur både på vores side og Mayflowers hjemmeside. Du kan strikke skønne huer, lækker ponho, moderne jakke, dejlige benvarmer eller dyr til børn.
Fake Fur kan både bruges alene til strik, men også kombineres med andre garn kvaliteter som Cotton Junior eller 1 Class strømpegarn.

Find altid rigtig gode tilbud på Mayflower garn hos Yarno. Vi har løbende store tilbud på blandt andet Fake Fur og andre spændende produkter fra Mayflower.

Hos Yarno kan du altid være sikker på at købe garn til de bedste priser på markedet. Vi har altid prismatch og matcher alle priser i mod danske garn butikker som har adresse i Danmark. Du kan også besøge vores butik i Roskilde og mærke garnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Fake Fur”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret