Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Mayflower Molly er en tyk og chunky garnkvalitet, som er udviklet i samarbejde med skuespiller Molly Egelind. Garnet indeholder 100% letspundet uld. Det er med til at holde garnkvaliteten luftig og fyldig. Lige nu findes Mayflower Molly i 8 forskellige farver, som er inspireret af det danske natur.

Det er super nemt og hurtigt at strikke med Molly fordi garnet er tykt. Samtidig fremhæves de enkelte masker, så det giver garnet en særlig taktilitet. Det gør garnet særlig velegnet til utålmodige og nybegyndere. Med Mayflower Molly kan man strikke en trøje på meget kort tid.

Du kan finde gratis opskrifter på garnet her. Der bliver løbende udviklet nye opskrifter og bliver lagt ud til denne garnkvalitet. En del af disse opskrifter bliver designet af Molly Egelind. Disse er naturligvis gratis opskrifter.

Find pinde der passer til Molly garn her på vores side.  Du kan både bruge almindelige og udskiftelige rundpinde til at strikke med garnet.

MayMolly

01 Natur, 02 Desert Sage, 03 Rhododendron, 04 Cognac, 05 Pudder, 06 Marineblå, 07 Orion Blue, 08 Cool Grey, 09 Gylden Gul, 10 Espresso, 11 Intens Rød, 12 Himmelblå, 13 Pæon Pink, 14 Pastel Lilla, 15 Frisk Mint, 16 Mimosa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Molly”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret