Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Mayflower Molly

Indhold: 100% Letspundet Uld
Vægt og Løbelængde: 150 gram & 60 meter
Strikkefasthed: 10×10 cm = 6m x 9p
Anbefalede pinde: 10 mm
Vaskeanvisning: Håndvask ved max 30 oC.
Meget reduceret mekanisk behandling. Skånsom/kort centrifugering
Tåler ikke strygning, presning eller dampning. Tåler ikke tørretumbling og blegning.

Mayflower Molly er en tyk og chunky garnkvalitet, som er udviklet i samarbejde med skuespiller Molly Egelind. Garnet indeholder 100% letspundet uld. Det er med til at holde garnkvaliteten luftig og fyldig. Lige nu findes Mayflower Molly i 8 forskellige farver, som er inspireret af det danske natur.

Det er super nemt og hurtigt at strikke med Molly fordi garnet er tykt. Samtidig fremhæves de enkelte masker, så det giver garnet en særlig taktilitet. Det gør garnet særlig velegnet til utålmodige og nybegyndere. Med Mayflower Molly kan man strikke en trøje på meget kort tid.

Du kan finde gratis opskrifter på garnet her. Der bliver løbende udviklet nye opskrifter og bliver lagt ud til denne garnkvalitet. En del af disse opskrifter bliver designet af Molly Egelind. Disse er naturligvis gratis opskrifter.

Find pinde der passer til Molly garn her på vores side.  Du kan både bruge almindelige og udskiftelige rundpinde til at strikke med garnet.

MayMolly

01 Natur, 02 Desert Sage, 03 Rhododendron, 04 Cognac, 05 Pudder, 06 Marineblå, 07 Orion Blue, 08 Cool Grey, 09 Gylden Gul, 10 Espresso, 11 Intens Rød, 12 Himmelblå, 13 Pæon Pink, 14 Pastel Lilla, 15 Frisk Mint, 16 Mimosa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Molly”

Your email address will not be published. Required fields are marked