Spar op til 40% i en kort periode - Prismatch og hurtig levering
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Mayflower Ribbon

Indhold: 60% Bomuld, 20% Polyamid og 20% Viscose.
Vægt/Længde:
250 gram = ca. 125 m
Anbefalede pinde:
8mm
Strikkefasthed:
8m x 14p = 10 x 10 cm
Vask:
Den kan vaskes i vaskemaskine på 40 grader.

Mayflower Ribbon kan anvendes til interiør, f.eks. tæpper, puder, gulvpuder, gulvtæpper, udetæpper til sommerens udflugter, tasker, hundekurve, kattekurve, evt. kurve til sæbe, til pynt på badeværelse.

Mayflower Ribbon er et højkvalitets båndgarn til en god pris. Lækkert Mayflower garn af bomuld, polyamid og viskose.

Garnet har til forskel fra mange andre båndgarner – partinummer, netop den samme indfarvning igen og igen, så længe det er samme partinummer.

Ribbon er af højeste kvalitet, og ikke lavet af overskuds materialer fra stof industrien, som båndgarn ellers typisk er. Garnet kan anvendes til et utal af forskellige projekter indenfor interiør, såsom, puder, tæpper, gulvtæpper, tasker, brødkurve og grydelapper. Kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan opnå med garnet.

Ribbon er som nævnt ikke lavet af overskuds materialer fra stof industrien, eller gamle klude. Båndgarnet fra Mayflower har udover farvenummer, tillige partinummer, der modsat andre båndgarner/spaghetti garner således sørger for at man ved større projekter, altid kan være helt sikker på at få netop den samme farve igen blot indfarvnings nummeret er det samme.

Garnet fås i 32 forskellige farvevarianter.
Ribbon garnet er grundet sin blanding af bomuld, viscose og polyamid et meget slidstærkt garn

Her er et link til en dørstopper panda fra Mayflower, som man bruger garnet til ellers kan man gå ind på Mayflowers hjemmeside og finde flere opskrifter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Ribbon Garn”

Your email address will not be published. Required fields are marked