💥Ekstra nedsatte priser på DROPS garn - Spar op til 40% nu💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Mayflower Ribbon kan anvendes til interiør, f.eks. tæpper, puder, gulvpuder, gulvtæpper, udetæpper til sommerens udflugter.  Tasker, hundekurve, katte kurve, evt. kurve til sæbe, til pynt på badeværelse.

Mayflower Ribbon er et højkvalitets båndgarn til en god pris. Lækkert Mayflower garn af bomuld, polyamid og viskose.

Garnet har til forskel fra mange andre båndgarner – partinummer, netop den samme indfarvning igen og igen, så længe det er samme partinummer.

Ribbon er garn af højeste kvalitet. Garnet er ikke lavet af overskuds materialer fra stof industrien, som båndgarn ellers typisk er. Garnet kan anvendes til et utal af forskellige projekter indenfor interiør, såsom, puder, tæpper, gulvtæpper, tasker, brødkurve og grydelapper. Kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan opnå med garnet.

Hvad er Ribbon garn lavet af

Ribbon er som nævnt ikke lavet af overskuds materialer fra stof industrien, eller gamle klude. Båndgarnet fra Mayflower har både farvenummer og tillige partinummer, der modsat andre båndgarner/spaghetti garner således sørger for at man ved større projekter, altid kan være helt sikker på at få netop den samme farve igen blot indfarvnings nummeret er det samme.

Ribbon garnet er grundet sin blanding af bomuld, viscose og polyamid et meget slidstærkt garn

Mayflower Ribbon opskrifter

Her er et link til en gratis opskrift dørstopper panda Mayflower. Du kan altid gå ind på Mayflowers hjemmeside og finde flere opskrifter som passer til Ribbon.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mayflower Ribbon Garn”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret