Vi sender som normalt - 90 dages returret - Du kan også besøge vores butik i Roskilde - Læs mere her
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Scheepjes Catona er 100% merceriseret bomuld i høj kvalitet. Catona er et 4 tråds garn som er meget stabilt og utroligt holdbart garn. Catona er et alsidigt garn som hverken er 8/4 eller 8/8 garn men midt i mellem.

Det gør det særdeles velegnet til mange forskellige projekter. Scheepjes Catona kan både bruges til hækling og strik. Catona er et utroligt lækkert og blødt bomuldsgarn, som findes i rigtig mange skønne farvevarianter. Alt fra pastelfarver til vilde og skarpe farver. Scheepjes Catona er godt til tilbehør, legetøj og små dyr til børn. Catona er også meget velegnet til amigurumis, tasker, tæpper, sommer beklædning og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan hækle eller strikke med Catona.
Catona er meget blødt og samtidig meget glansfuldt garn. Catona blev lanceret tilbage i 2015 og er blevet meget populært i hele Europa. Er du kreativ og ønsker garn i mange forskellige farver er Catona det helt rigtige valg.

Catona er fra det anerkendte Hollandske Scheepjes. Firmaet har eksisteret siden 1930´erne og et af de mest anerkendte mærker i Europa. Catona kan både købes i 10 gr, 25 gr og 50 gr nøgler. I vores sortiment finder du 50 gr nøgler.
Du kan finde rigtig mange opskrifter på nettet. Især på deres egen hjemmeside kan du finde dejlige opskrifter og inspiration. Du kan finde mere en 40 farvevarianter hos Yarno.dk
Du kan også finde mange forskellige hæklenåle og strikkepinde i høj kvalitet som passer til garnet.

Vi har et bredt udvalg af bomuldsgarn både merceriseret bomuld, egyptisk bomuld og økologisk bomuldsgarn fra Drops, Mayflower og Järbo. Tag en rundtur og find inspiration til dit næste projekt. Har du spørgsmål eller kommentar til vores produkter er du velkommen til at kontakte os

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Catona 50 gr”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret