💥KÆMPE Oprydnings salg Skudt💥 i gang - Tilbud gælder så længe lager haves💥
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 489,-

Scheepjes Whirl

Indhold: 60% bomuld, 40% akryl
Vægt/Længde: 220g – ca. 1000 meter
Anbefalede Pinde: 3.50-4.00 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 25m x 44p
Vaskeanvisning: Maskinevask 40 grader
Tørres fladt.

Vælg efter din smag fra det lækre omfattende udvalg af Scheepjes Whirl, der fås i mange lækre farver. Lavet af en blanding af 60% bomuld og 40% akryl, skab tøj, hjemmeartikler og tilbehør, der samtidig er lette, åndbare og skiller sig ud.
I modsætning til andre gradientgarn har Scheepjes Whirl et generøst twist for at muliggøre hastighed under bearbejdning af garnet og for at forhindre spaltning. Den smukke afdækning af dette garn gør den perfekt til sjaler, tørklæder, nederdele og stilfulde boligindretningsprojekter og meget mere. Hver unikke farvevej er optimalt udformet, så du let kan skjule den lille knude, hvor farven skifter, hvilket giver dig en glat, fejlfri finish med en karakteristisk smag! De ekstra store Scheepjes Whirl-garnkager har et enormt 1000 meter blødt farveskiftende garn; mere end nok til et stort sjal eller en wrap. Hver farveovergang er omhyggeligt bundet på en optimal måde for at sikre, at knuden kan skjules diskret i dine sømme. Scheepjes Whirl er et Fingering-vægtgarn, der passer til pinde i størrelserne 3,50-4,00 mm

1 Garn nøgler er nok til en Sjal

Dette ekstra store garnnøgle har en løbelængde på hele 1000 meter og der er nok til en hel sjal. Whirl er et meget blødt garn, som har mere end nok til et stort sjal eller poncho.

Scheepjes Whirl kollektionene består af mere end 30 forskellige farvevarianter i nogle lækre nuancer. Hvert garnnøgle starter med en dyb grå farve.

Se også flere varianter af Scheepjes i vores sortiment. Vi har blandt andet Scheepjes Whirlette til Danmarks bedste pris. Whirlette er et perfekt match til Whirl og kan bruges sammen på forskellige projekter.

Hos Yarno.dk arbejder vi hårdt på at være Danmarks bedste og billigste leverandør af Garn til de kreative. Derfor er vi altid på udkig efter nye garntyper fra forskellige lande. Vi afholder løbende tilbud og udsalg på forskellige garn kvaliteter. Der er rigtig mange penge at spare, så følg vores side eller se mere på de sociale medier (link) og gå ikke glip af vores fantastiske tilbud på garn.

 

Præsentationsvide af Scheepjes Whirl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirl”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret