Vinter udsalg i gang - Læs mere om Click & Collect - Køb online og hent din pakke i vores butik
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Scheepjes Whirl

Indhold: 60% bomuld, 40% akryl
Vægt/Længde: 220g – ca. 1000 meter
Anbefalede Pinde: 3.50-4.00 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 25m x 44p
Vaskeanvisning: Maskinevask 40 grader
Tørres fladt.

Dette lækre garn fra Scheepjes Whirl kommer i mere end 30 forskellige skinnende farver. Garnet er lavet af en blanding af 60% bomuld / 40% akryl til fremstilling af projekter, der er lette og åndbare. Det smukke farveskift i dette garn gør den perfekt til sjaler, tilbehør, beklædningsgenstande og stilfulde boligindretnings projekter. Der kan skabes meget kreative ting efter egen smag med garnet.

Dette ekstra store garnnøgle har en løbelængde på hele 1000 meter. Whirl er et meget blødt garn, som har mere end nok til et stort sjal eller poncho.

Scheepjes Whirl kollektionene består af mere end 30 forskellige farvevarianter i nogle lækre nuancer. Hvert garnnøgle starter med en dyb grå farve.

Se også flere varianter af Scheepjes i vores sortiment. Vi har blandt andet Scheepjes Whirlette til Danmarks bedste pris. Whirlette er et perfekt match til Whirl og kan bruges sammen på forskellige projekter.

Hos Yarno.dk arbejder vi hårdt på at være Danmarks bedste og billigste leverandør af Garn til de kreative. Derfor er vi altid på udkig efter nye garntyper fra forskellige lande. Vi afholder løbende tilbud og udsalg på forskellige garn kvaliteter. Der er rigtig mange penge at spare, så følg vores side eller se mere på de sociale medier (link) og gå ikke glip af vores fantastiske tilbud på garn.

 

Præsentationsvide af Scheepjes Whirl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirl”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret