Vinter udsalg i gang - 1-3 dages levering - Læs mere om Click & Collect - Køb online og hent i vores butik
Sikker nethandel
Gratis fragt ved kr. 449,-

Alpaca Bris – Er et nyt luksusgarn fra Norske Viking som indeholder 60% Baby Alpaca 11% Merino Uld og 29% Nylon. Garn nøglerne er 50 gram og har en løbelængde på ca. 150 meter. Indholdet af nylon giver garnet ekstra slidstyrke. Blandingen af Baby Alpaca og Merino uld giver utrolig bløde og lune resultater. Garnet passer rigtig godt til efterårs og vinter beklædninger.
Bris er meget velegnet til både kvinder og herre, såvel som til børn og babyer.
Alpaca Bris er et blødt og behageligt garn at strikke eller hækle med, hvilket giver utroligt bløde og lette klæder. Et alsidigt kvalitets garn fra norske Viking garn.

Bris kan er erstatte mange forskellige opskrifter fra de populære strikke designere. Blandt andet når du skal strikke en cardigan eller sweater, hvor der bliver anbefalet 1 tråd alpaca og 1 tråd mohair kan Viking Alpaca Bris erstatte alene. Det er både billigere og nemmere at strikke med 1 tråd frem for flere tråde.

Bris kommer i 28 skønne farver. Det er primært lyse pastel farver som passer rigtig godt til skandinavisk stil og design.

Find flere kvalitets alpaka garn i vores sortiment. Husk at vi har prismatch og har Danmarks bedste priser på alpaka garn samt meget attraktive fragt priser og betingelser.

Find kvalitets strikkepinde og tilbehør til dit næste projekt i vores sortiment. Vi har f eks Chiaogoo Lace rundpinde som er perfekt til at strikke sammen med Viking Alpaca Bris.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viking Alpaca Bris”

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret